Obálka
Pro půjčování­ e-knih musí­te být přihlášeni.

Umění francouzské kuchyně : světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně /

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Child, Julia, 1912-2004
Další autoři: Bertholle, Louisette, Beck, Simone, 1904-1991, Sládek, Jan, Kozák, Jan, 1970-
Médium: E-kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: V Brně : Jota, 2014-2015
Vydání:Vydání první
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Popis jednotky:Spoluautorkou 2. dílu je pouze Simone Becková, přeložil Jan Kozák
Obsahuje rejstřík
Fyzický popis:2 svazky (895; 727 stran) : ilustrace ; 24 cm
ISBN:978-80-7462-441-4
978-80-7462-866-5