Ultrazpracovaní lidé : proč nedokážeme přestat jíst věci, které nejsou jídlo, a co s tím?
Víte, čím krmíte sebe a své děti? Vydejte se na fascinující a zároveň děsivou cestu do světa ultrazpracovaných potravin. Odhalíte, co skutečně jíte a proč moderní strava vede spíš než ke zdraví a rovnováze k chronickým nemocem, duševním chorobám a závislostem.
Uloženo v:
Hlavní autor: | Tulleken, Chris van, 1978- |
---|---|
Médium: | E-kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
V Brně :
Jan Melvil Publishing,
2024
|
Vydání: | Vydání první |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Mýty na talíři : proč téměř nic z toho, co se říká o jídle, není pravda /
Autor: Spector, T. D. 1958-
Vydáno: (2023) -
Pomalá dieta : jak jíst pro potěšení, energii a zdraví /
Autor: David, Marc, 1958-
Vydáno: (2016) -
Geniálne potraviny : jedlom proti zlej nálade, únave, mozgovej hmle a demencii /
Autor: Lugavere, Max, 1982-
Vydáno: (2023) -
Jídlo na prvním místě /
Autor: Hartwig, Dallas
Vydáno: (2014) -
Geniální potraviny : jídlem proti špatné náladě, únavě, mozkové mlze a demenci /
Autor: Lugavere, Max, 1982-
Vydáno: (2023)