Prázdnota. - Hamilton, Peter F., 1960- (Planeta9, 2021)
Pokračování objemné space opery zachycuje další osudy lidského Společenství, které se ocitne vzhledem k expanzivním plánům Prázdnoty na pokraji zkázy.