Nespadni, neutop se, neumírej - Villadsen, Lise, 1985- (Fragment, 2021)
Problematika vážně nemocného člena rodiny očima patnáctileté dívky, která se stará o svou o tři roky starší sestru a zároveň se snaží žít svůj vlastní život.