Rodina především - McManus, Karen M. (Yoli, 2021)
Detektivní příběh odehrávající se mezi rodinnými příslušníky, sotva odrostlými pubertě. Jednoho dne babička Mildred zavelí a vnoučata se vydávají na cestu. Nikdy svou příbuznou neviděli, a tak jsou více než zvědaví, co je v rodinném sídle čeká.