Průvodce - Heller, Peter, 1959- (Vendeta, 2023)
Opět se setkáváme s Jackem a Wynnem z knihy Řeka, i když s Wynnem už jen ve vzpomínkách. Heller rozplétá záhadu podivných klientů a vše tlačí k dramatickému rozuzlení. Celková temnost příběhu je v kontrastu s popisy nádherné přírody.