Její tajemství - Bloom, Penelope (Kontrast, 2022)
Erotická romance z autorčiny volné série Objekty touhy. Hrdinčin románek s nenáviděným, ale tak přitažlivým zaměstnavatelem je zkomplikován nepřiznaným tajemstvím.