Ztracené děti - Castillo, Linda, 1960- (MOBA, 2017)
Náčelnici policejního oddělení ohijského městečka Painters Mill čeká nelehký úkol: Úřad pro kriminální vyšetřování si vyžádá její asistenci při pátrání po pohřešovaných amišských dívkách. To ovšem znamená také bezprostřední spolupráci s agentem Tomasettim, s nímž Kate udržuje důvěrný vztah. Kriminalisté však mají jen málo indicií a uzavřená amišská komunita je na informace velmi skoupá. Jedna z dívek je záhy nalezena mrtvá a policie svádí souboj s časem. Pro Kate se všechno zkomplikuje, když jako další zmizí osoba jí velmi blízká. Právě osobní zaujatost náčelnici brání udržet si odstup a zachovat chladnou hlavu, zvlášť když odhalí stopu na tom nejméně pravděpodobném místě. Nakladatelská anotace.