Kam zmizela Anna? - Juráčková, Lenka, 1974- (Albatros, 2016)
Příběh třináctiletého Adama a jeho pátrání po osudu lidí z fotografie z roku 1946 se odehrává v bývalých Sudetech. Pro děti kolem deseti let.