Sni - Váša, Petr, 1965- (Městská knihovna v Praze, 2021)
Deníková próza známého hudebníka, básníka a performera vypráví o práci na "povídkovém románu" Tomatom, o jeho vystoupeních, o fyzickém básnictví, ale především o snech denních i nočních.