Ale co kdyby - Fischerová, Ester, 1992- (Dybbuk, 2014)
Knižní debut současné české básnířky je především výpovědí o onom stadiu dospívání, v němž se mění názory na svět i na nejbližší okolí a zároveň s nimi přicházejí i první závažné pochybnosti.