Torzo naděje ; Já se tam vrátím - Halas, František, 1901-1949 (Čeští básníci 20. století, 2020)
E-kniha obsahuje dva soubory básnických textů, které František Halas napsal bezprostředně po sobě v těsném rozpětí let 1938 až 1939.