Mrtvá schránka - Horák, Ondřej, 1976- (Česká próza (Fra), 2019)
Příběh "vyhořelého" muže, pro něhož návrat domů znamená ponejvíce trpké poznání, že vše co se dalo, už dávno přožil a proto nelze již nic nového a převratného očekávat.