Čekárny mého života - Reinerová, Lenka, 1916-2008 (Městská knihovna v Praze, 2020)
V esejisticky laděných a výrazně autobiograficky postavených textech nabízí autorka nejrůznější metamorfózy a variace čekání jako konkrétní situace nebo duševního stavu člověka, vystaveného životu a jeho peripetiím.