Voliéry - Brabcová, Zuzana, 1959-2015 (Městská knihovna v Praze, 2019)
Poslední próza uznávané a oceňované autorky Zuzany Brabcové přináší formou lyrizovaných deníkových záznamů nevšední metaforický pohled na svět.