Kam letí nebe - Wernisch, Ivan, 1942- (Současná česká poezie, 2019)
Prvotina českého básníka. spisovatele a publicisty nachází okouzlení a radost při prostém popisu věcí a předmětů a jakoby tímto pojetím volně navazovala na wolkerovskou linii veršů.