Poezie italská nové doby. - Vrchlický, Jaroslav, 1853-1912 (E-knihovna, 2018)
Ambiciózní projekt klasika českého písemnictví Jaroslava Vrchlického, který je v této edici rozčleněn do desetidílného cyklu, představuje výbor z děl více než 130 italských básníků, kteří tvořili v průběhu jednoho století (1782-1882). Sedmá část.