Miláčkové z metra - Spencer, Kate, 1979- (Ikar, 2023)
Franny Doyleová má příšerný den. Zrovna dostala výpověď v práci, a aby toho nebylo málo, zasekla se ve dveřích metra a roztrhla si své oblíbené šaty. Takže teď kdekdo ví, jaké nosí spodní prádlo. Velmi pohledný neznámý muž jí však galantně nabídne své sako. Že by se den začal ubírat lepším směrem? Bohužel to nehrozí. Někdo zveřejnil fotky z jejich náhodného setkání na internetu! Franny a její zachránce Hayes Montgomery III. se tak zničehonic stali senzací sociálních sítí. Tihle dva se k sobě vůbec nehodí a pravděpodobnost, že se v tomhle velkoměstě opět potkají, je mizivá. Co když si ale láska najde vlastní cestu a v mžiku obrátí Franny život naruby?