Příběhy z cukru : o životě s cukrovkou : sbírka vítězných příběhů stejnojmenné literární soutěže - Křesťan, Rudolf, 1943- (Triton, 2012)
Sborník vítězných prací stejnojmenné literární soutěže, jejichž společným tématem je cukrovka a život s touto těžkou chorobou.